Aggelis meat works

Η τρίτη γενιά των κρεοπωλείων ΑΓΓΕΛΗΣ επεκτείνεται και έρχεται στη Γλυφάδα.

Aggelis meatworks

Από τις Σέρρες στο σπίτι σας...

Με την εμπειρία μας από το 1974 ξέρουμε να επιλέγουμε για εσάς το καλύτερο, γιαυτό και τα κρέατά μας είναι ντόπια γνήσια από τις Σέρρες.

Aggelis meatworks

Σας περιμένουμε...

... στον νέο μας χώρο να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε τις συμβουλές μας, τόσο για τα κρέατά μας, όσο και για τους τρόπους που μπορείτε να τα απολαύσετε

Aggelis meatworks

Και όχι μόνο κρέας...

... σε εμάς θα μπορέσετε να βρείτε επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα για να συνοδέψετε το κρέας σας... από κρασί και ζημαρικά μέχρι μεγάλη ποικιλία από σάλτσες...

Aggelis meatworks

Λίγα λόγια για εμάς... (2)

Λίγα λόγια για εμάς...

Με ιστορία και εµπειρία στο κρέας από το 1974, το γνωστό κρεοπωλείο Αγγελής, επεκτείνεται και στα Νότια Προάστια και µας υποδέχεται στο ολοκαίνουριο µοντέρνο κρεοπωλείο στη Γλυφάδα, διατηρώντας πάντοτε τις αξίες της ποιότητας και του σεβασµού στον πελάτη.

Θυµάστε κάποιες σκηνές από τις ταινίες του καλού παλιού κινηµατογράφου, που όταν οι πελάτες έµπαιναν στο κρεοπωλείο της γειτονιάς, ο κρεοπώλης τούς υποδέχονταν  γεµάτος χαρά, µε χαµόγελο και διάθεση για κουβέντα, ενώ παράλληλα έκοβε τις µπριζόλες του ή το αρνάκι;  Στο ολοκαίνουριο κατάστηµα του κρεοπωλείου Αγγελής στη Γλυφάδα, µε το που θα µπεις θα νιώσεις αυτή ακριβώς την οικεία διάθεση, τη φιλική ατµόσφαιρα και θα καταλάβεις ότι, ο τρίτης γενιάς κρεοπώλης, Τάσος Αγγελής γνωρίζει πολύ καλά το επάγγελµά του και στόχος του είναι να σας συµβουλέψει, να σας προτείνει και να σας δώσει µία τσάντα γεµάτη καλούδια, που θα προσφέρετε µαγειρεµένα στην οικογένειά σας, στα παιδιά σας, στους φίλους σας. Με επιµονή στο ελληνικό ποιοτικό κρέας και µε στόχο να σας προσφέρουν προσιτές επιλογές, τηρώντας όµως, πάντοτε τις αυστηρές προδιαγραφές όσον αφορά στην επιλογή των κρεατικών που έχουν στο κατάστηµά τους, στο κρεοπωλείο Αγγελής θα βρείτε µία µεγάλη ποικιλία κρεάτων. Φυσικά, δε γίνεται να µην αναφέρουµε τον «πρωταγωνιστή» του κρεοπωλείου που είναι τα µικρά µοσχάρια Σερρών, που γενικότερα είναι δυσεύρετα, ενώ οι κλασικές επιλογές σε αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, κότσι, χοιρινό, αγριογούρουνα µικρά, λουκάνικα, είναι οι καλύτερες και οι πιο ποιοτικές και έρχονται κυρίως από τις Σέρρες, τη Νάξο και το ∆οµοκό. Πρόκειται για ένα µοντέρνο κρεοπωλείο που προσφέρει µόνο αγνά προϊόντα, όπως µπιφτέκια από κοτόπουλο, µοσχάρι ή γαλοπούλα, ζυµωµένα στο χέρι, αλλά και ρολό που το γεµίζουν οι ίδιοι µε υλικά της αρεσκείας του πελάτη. Και επειδή, όπως είπαµε, είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό κρεοπωλείο, εδώ θ’ ανακαλύψετε και επιλογές σε Ιταλικά κρασιά, είδη αλατιού, µέλι, ελιές Καλαµάτας, αλλά και πλήθος εξαιρετικών µπαχαρικών, για να «µεταµορφώσετε» τα κρεατικά που θα προµηθευτείτε σε πιάτα που θα ενθουσιάσουν κάθε ουρανίσκο.

Επίσης, για τις γιορτινές µέρες των Χριστουγέννων, δε γίνεται να µην προµηθευτείτε από εδώ τις γαλοπούλες σας. Μάλιστα, διαθέτουν δύο είδη: τις παραδοσιακές µε φτερά και πόδια και αυτές της γεωργικής σχολής.

Μία επίσκεψή σας στο κρεοπωλείο θα σας πείσει γιατί πρέπει να γίνει το κρεοπωλείο της καθηµερινότητάς σας, του σπιτιού σας, της οικογένειάς σας, της καρδιάς σας… ∆εν είναι άλλωστε τυχαίο που προµηθεύει µερικά από τα καλύτερα εστιατόρια όπως τα: Moouu, Κρεατοφαγείον, Τεφαρίκι.

Είπαν για εμάς

Πήγα και ψώνισα από την Γλυφάδα. Πολύ ωραίο... πεντακάθαρο... Εντυπωσιάστηκα με το εργαστήριο και τους ειδικούς χώρους κοπής των κρεατικών και πουλερικών... Ενθουσιάστηκα!!!
Φαίη Σκορδά - Παρουσιάστρια
Θ Τάσσος Αγγελής είναι εγγύηση... Έφτιαξε το ωραιότερο ίσως κρεοπωλείο στον κόσμο!!!, με τιμές όχι απλά Ελληνικές, αλλά πιο κάτω από Ελληνικές και με εκλεκτά Ελληνικά κρέατα απο τις Σέρρες.
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Σεφ

Aggelis Youtube Channel

Aggelis Youtube Channel

Aggelis Youtube Channel